Àrea de Comerç

Treballem a fomentar la importància de tindre una xarxa comercial àmplia i variada que a part de crear riquesa al municipi, ens presta un servei de qualitat i un tracte pròxim, evitant desplaçaments i sobretot oferint als nostres majors que tenen menys facilitat per a desplaçar-se tots aquells productes que puguen necessitar en el dia a dia, en aquest sentit i en col·laboració amb l’Associació de Comerços de Museros (CAMU) portem al llarg de l’any diverses accions i campanyes, totes elles destinades al suport, foment i ús del comerç local.

Campanya del comerç 2021

Gener

Campanya de rebaixes amb repartiment de cartelleria a tots els comerços i campanya de captació per a nous associats a CAMU.

Febrer

Campanya comercial de Sant Valentí, comerç encadenat i sorteig de targetes moneder per a consumir en el comerç local entre els usuaris d’aquest.

Març

Campanya comercial Dia del Pare, comerç encadenat amb sorteig de targetes moneder, i concursos de peces artístiques (dibuixos, fotografies, poemes, etc, dedicades a la figura del pare).

Maig

• Campanya comercial Dia de la Mare, comerç encadenat amb sorteig de targetes moneder i concurs de peces artístiques dedicades a la figura de la mare.

Fira del Comerç, ajornada per segon any consecutiu per la pandèmia del COVID-19, pendent de realitzar-se la IX fira.

 

Juliol

• Campanya de rebaixes amb repartiment de cartelleria a tots els comerços.

I Concurs de la tapa i posterior edició de la VIII Ruta de la Tapa (amb les restriccions que ens marquen les autoritats sanitàries).

Setembre

• Campanya de tornada al ‘col·le’

En l’últim trimestre (la data està per decidir) d’enguany tindrà lloc la primera edició dels Premis M, aquests serviran, primer per a incentivar a tots els comerços i segon per a premiar quatre aspectes del comerç local que així ho meresquen i que seran al Comerç Innovador, Comerç Accessible, Comerç Excel·lent i premi al Comerç de Dona Emprenedora.

Octubre i novembre

Campanya d’Halloween, 2a Ruta del Comerç Terror de Museros (amb les restriccions que ens marquen les autoritats sanitàries).

Decembre

Campanya de Nadal i Reis, que comporta a més dels sortejos del comerç encadenat, el 3r Concurs d’Aparadors Nadalencs i el 2n de Balcons Nadalencs.