CAMPANYA DE SANT VALENTÍ ¨COMPRA AMB EL COR¨

Sota el lema Compra amb el cor, l’Ajuntament de Museros, mitjançant la Regidoria de Comerç i CAMU, i amb la col·laboració de Caixa Popular, posa en marxa la campanya comercial de Sant Valentí, amb l’objectiu d’incentivar i donar visibilitat al comerç del nostre poble.

Un any més, l’Ajuntament promociona i fomenta l’ús del comerç local, i incentiva les compres tant als comerços com a l’hostaleria, amb targetes regal per a consumir en el comerç associat a CAMU. Esta iniciativa contínua en la línia que fins ara ha mantingut l’equip de govern per a secundar i defensar al sector comercial tradicional del municipi.

Esta campanya, en la qual es convida als ciutadans i les ciutadanes a realitzar les seues compres en el comerç tradicional, inclou el sorteig de 10 targetes moneder per valor de 60 € cadascuna per a consumir en el comerç local associat a CAMU i en aquells que prèviament hagen manifestat el seu desig d’adherir-se a la campanya. Les targetes se sortejaran entre aquelles compres o despeses realitzades entre els dies 1 i 17 de febrer, tots dos inclusivament.

A més, se sortejaran 2 targetes de 40 € entre aquelles persones que ens envien una fotografia amb la seua parella en el seu comerç preferit i que tinguen més “Me gusta” en el Facebook, i 2 targetes 40 € entre aquelles persones que participen en la votació. Estes fotos s’hauran d’enviar al correu informacio@museros.es, i participaran totes aquelles rebudes del 5 al 9 de febrer fins a les 13.00 h. Les votacions seran en el Facebook de l’Ajuntament de Museros del 12 al 16 de febrer, fins les 13.00 h.

En efectuar la compra en qualsevol dels comerços participants, s’haurà de replegar el ticket de la compra i portar-lo a l’Ajuntament, en el qual les persones participants hauran d’anotar nom i número de telèfon, que serviran per a posar-se en contacte amb elles, si foren guanyadores.

Els tickets es depositaran, mentre dure la campanya, a l’Ajuntament de Museros en el lloc habilitat per a aquesta finalitat, de dilluns a divendres, en horari de 09.00 h a 14.00 h, fins el dilluns 19 de febrer.

Entre tots els tickets se sortejaran els premis el dilluns 19 de febrer. El lliurament dels premis serà al saló de plens de l’Ajuntament, el dimecres 21 de febrer, a les 20.00h.