El comerç local et vol

Sota el lema El comerç local et vol, l’Ajuntament de Museros, mitjançant la Regidoria de Comerç, i amb la col·laboració de Caixa Popular i CAMU, posa en marxa la campanya comercial de Sant Valentí, amb la idea d’incentivar els consumidors i fomentar l’ús del comerç local.

Aquesta nova iniciativa contínua amb la línia que fins ara ha mantingut l’Equip de Govern per a secundar i defensar al sector comercial tradicional del municipi.

Aquesta campanya, en la qual es convida els ciutadans i les ciutadanes a realitzar les seues compres en el comerç tradicional durant el dia de Sant Valentí, inclou el sorteig de 10 targetes moneder per valor de 50 € cadascuna per a consumir en el comerç local associat a CAMU, aquestes targetes se sortejaran entre aquelles compres realitzades entre els dies 3 i 14 de febrer, tots dos inclosos, en els comerços de Museros que s’adherisquen a la campanya.

Per a adherir-se a la campanya, únicament, han de posar-se en contacte amb la Regidoria de Comerç pels mitjans habituals; abans de l’inici de la campanya, se’ls lliurarà un cartell distintiu com a participants.

En efectuar la compra en qualsevol dels comerços participants, se’ls entregarà un passaport, en el qual es trobarà el segell de l’establiment i en el qual les persones participants hauran d’anotar nom i número de telèfon, que serviran per a posar-se en contacte amb elles, si foren guanyadores. La compra haurà de ser almenys per un import de 10 €, i caldrà grapar el tiquet de compra al passaport.

Els passaports es depositaran, mentre dure la campanya, a l’Ajuntament de Museros en el lloc habilitat per a aquesta finalitat, de dilluns a divendres, en horari de 09.00 h a 14.00 h.

Entre tots aquests passaports se sortejaran els premis el dijous 15 de febrer.

El lliurament de premis serà al saló de plens de l’Ajuntament, el dilluns 20 de febrer, a les 20.00 hores.