CAMPANYA DE COMERÇ DEL DIA DE LA MARE

El millor per a mamà

Amb el lema “El millor per a mamà”, l’Ajuntament de Museros, i en concret, la Regidoria de Comerç conjuntament amb CAMU (Comerços Associats de Museros) i amb la col·laboració de Caixa Popular, portarà a terme aquesta campanya comercial amb motiu del Dia de la Mare, amb el mateix objectiu que en les campanyes anteriors i que tant d’èxit van tindre, és a dir, continuar incentivant els consumidors i les consumidores a realitzar les seues compres en el comerç local ja que aquest sector és molt important en l’economia del nostre municipi.

Mitjançant premis, que es poden aconseguir en realitzar les seues compres en el comerç local, o en utilitzar qualsevol dels serveis de professionals o de restauració de la localitat, es pretén continuar la línia que fins ara ha mantingut l’Equip de Govern, l’Associació de Comerciants i l’entitat Caixa Popular, per tal de donar suport i defensar el sector tradicional, professional i de restauració del municipi de Museros.

En aquesta campanya, en la qual es convida els ciutadans i les ciutadanes a realitzar les seues compres en qualssevol dels comerços de Museros, s’inclou el sorteig de 23 targetes moneder per valor de 50 €, cadascuna, per a consumir en els comerços i professionals associats a CAMU.

Aquestes targetes se sortejaran entre les compres realitzades del 24 d’abril al 15 de maig, tots dos inclosos. En aquesta acció comercial, podrà participar qualsevol comerç, bars, cafeteries, restaurants o servei professional de Museros, excepte franquícies o grans superfícies.

En efectuar compres de 10 €, com a mínim, en qualsevol dels comerços de la població, s’haurà d’omplir el passaport, en el qual s’indicarà el nom i el telèfon de la persona participant en la campanya per si fora guanyadora d’alguna de les targetes moneder, i a més, haurà d’adjuntar el tiquet de compra.
Els comerços que desitgen participar podran recollir els passaports a l’Ajuntament, en l’horari habitual.

En el tiquet, o en qualsevol altre document equivalent, hauran de figurar les dades del comerç, del professional o del local de restauració on s’haja efectuat la despesa.

Els tiquets es depositaran a l’Ajuntament de Museros en lloc habilitat per a aquest motiu, en horari de 09.00 h a 14.00 h (excepte festius) fins al dia 16 de maig, i entre tots aquells tiquets o comprovants de la despesa que complisquen tots els requisits, se sortejaran els premis.

El sorteig tindrà lloc dimarts 18 de maig, i el lliurament de premis serà en el saló de plens de l’Ajuntament, dijous 1 de juny, a les 20.00 h.