Salutació de l’alcaldessa

Benvolguts veïns i benvolgudes veïnes,

És un orgull per a mi dirigir-me a tots vosaltres com l’alcaldessa del nostre poble, el meu, Museros, des del web de l’ajuntament.

En aquestes línies, vull agrair-vos la confiança amb el treball que aquest Equip de Govern, i jo en particular, hem dut a terme durant els darrers anys al nostre poble. La nostra prioritat com a ajuntament sempre ha estat posicionar-nos al costat de tots els muserencs i de totes les muserenques, i buscar sempre la millora continua dels nostres serveis i instal·lacions municipals per a no deixar cap persona enrere.

Crec que la millor comunicació que hi ha entre una alcaldessa i els veïns i les veïnes és estar sempre al peu de carrer, que és on sempre tracte d’estar per a escoltar-vos i per a atendre les vostres demandes. A més a més, quan vam entrar en l’Ajuntament de Museros, una de les principals prioritats era aprofitar els nous canals de comunicació com les xarxes socials i el Whatsapp per a oferir-vos tota la informació necessària.

Però les relacions entre una institució i la seua ciutadania no poden limitar-se sols al món digital i és per aquest motiu que, com sabeu, teniu sempre les portes obertes del nostre ajuntament, per a atendre-vos de primera mà i conèixer les vostres necessitats, opinions i suggeriments per fer del nostre poble un lloc millor.

El futur de Museros depén de totes i tots nosaltres.

Rebeu una cordial salutació.

Cristina Civera Balaguer