El millor pare!

Sota el lema El millor pare, i com ja és habitual en aquestes dates, l’Ajuntament de Museros, i en concret, la Regidoria de Comerç, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants CAMU i de l’entitat Caixa Popular, posen en marxa una nova campanya de comerç; en aquesta ocasió, amb motiu de la celebració del Dia del Pare, amb la idea de continuar incentivant els consumidors i les consumidores, amb premis que poden aconseguir en realitzar les seues compres d’una manera responsable, al comerç local, o en utilitzar qualsevol dels serveis de professionals o de restauració de Museros, que prèviament s’hagen adherit a la campanya.

D’altra banda, aquests premis tornen a utilitzar-se, als nostres comerços, per crear, així, un tipus d’economia circular, aquesta nova iniciativa és una continuïtat de la línia de treball que fins ara ha mantingut l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Museros, juntament amb l’Associació de Comerciants CAMU i l’entitat Caixa Popular, per a secundar, defendre i incentivar el sector comercial tradicional, professional i de restauració del nostre municipi, sectors essencials de la nostra economia.

Aquesta campanya, en la qual es convida els ciutadans i les ciutadanes a realitzar les seues compres als comerços de Museros, inclou el sorteig de 15 targetes moneder per valor de 50 € cadascuna, per a consumir als comerços associats a CAMU i en tots aquells que s’hagen adherit a la campanya.

Aquestes targetes se sortejaran entre aquelles compres realitzades entre els dies 4 i 20 de març, tots dos inclosos, en qualsevol comerç de Museros, excepte les grans franquícies i les grans superfícies.

Les compres hauran de ser de 15 € com a mínim, i es podran acumular els tiquets fins a aconseguir aquest import. Les persones usuàries hauran de depositar els tiquets de compra, o document equivalent, al lloc habilitat per a això a l’Ajuntament, i aquelles que participen en la campanya hauran d’indicar el nom complet i el telèfon per tal de contactar amb elles,  per si foren guanyadores.

En el tiquet, o en qualsevol document equivalent, hauran de figurar les dades del comerç, del professional o del local de restauració on s’haja efectuat la despesa.

Els tiquets es depositaran a l’Ajuntament de Museros, al lloc habilitat per a aquesta finalitat, en horari de 09.00 h a 14.00 h, fins al 20 de març; els premis se sortejaran entre tots aquells tiquets o comprovants de la despesa que complisquen tots els requisits.

El sorteig tindrà lloc dijous 21 de març.

El lliurament de premis serà a la sala de plens de l’Ajuntament, dijous, 11 d’abril, a les 20.00 h.