Campanya de Nadal 2023

L’Ajuntament de Museros vol fer visible l’esforç que realitzen els nostres comerciants per mantindre viu el teixit comercial del nostre poble, i és per això, que la Regidoria de Comerç, Salut i Majors juntament amb CAMU, i amb la col·laboració de Caixa Popular, per portar a terme la campanya de Nadal, del 15 de desembre de 2023 al 5 de gener de 2024.

Per aquest motiu, es realitzarà una acció comercial que consistirà a sortejar 10 targetes de 50 €, entre totes aquelles persones que realitzen compres en els comerços adherits a la campanya i en tots els comerços associats a CAMU.

Les compres hauran de ser iguals o superiors a 10 €.

Les targetes es consumiran en els comerços de Museros participants en la campanya.

En efectuar les compres, en els comerços, es facilitarà un passaport perquè el segellen tres comerços diferents.

Una vegada segellat el passaport pels tres comerços diferents, i amb les dades de nom, cognoms i telèfon completes, es depositaran a l’Ajuntament de Museros, des del 15 de desembre de 2023 fins al 8 de gener de 2024, en horari de 09.00 h a 14.00 h, en el lloc habilitat per a aquesta campanya.

El lliurament dels premis de la campanya de Nadal es realitzarà al saló de plens de l’Ajuntament de Museros, el 10 de gener, a les 20.00 h.