Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local

L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local és un servei municipal dirigit a persones desocupades i a empreses, amb la finalitat d’afavorir el desenvolupament socioeconòmic i la creació d’ocupació al municipi de Museros.

Entre les diferents actuacions que es porten a terme, destaquen:
• Suport a emprenedors i emprenedores que creen la seua empresa: assessorament, formació, tramitació d’ajudes i de subvencions i acompanyament i promoció en els moments inicials de la creació d’una empresa, en minimitzar els riscos d’abandó i maximitzar els aspectes que resulten favorables per al manteniment i consolidació dels projectes empresarials posats en marxa.
• Col·laboració amb les empreses i els comerços del municipi: gestió d’ofertes de treball, assessorament en matèria de responsabilitat social empresarial, formació, informació sobre subvencions i ajudes i promoció de l’associacionisme.
• Orientació, informació laboral i formació per a persones aturades o amb necessitat d’una millora d’ocupació, que busquen treball i qualificació professional.

L’Ajuntament de Museros participa en l’Agència Pública d’Ocupació de l’Horta Nord, núm. 1000000110, impulsada des del Consorci Pactem Nord, amb l’objectiu de vertebrar la comarca, garantir l’accessibilitat de la ciutadania als serveis d’ocupació i oferir, a les empreses, un servei gratuït d’intermediació laboral. Per a més informació, en https://www.consorci.info/webempleo.html

Per a inscriure’t a l’Agència Pública d’Ocupació de l’Horta Nord, com a usuari o usuària de Museros, has de sol·licitar cita prèvia i pots fer-ho telefònicament en el 961441680, ext. 5, o presencialment, de dilluns a divendres, de 12.00 h a 14.00 h.

Noticies

Igualtat d’oportunitats

Igualtat d’oportunitats

Amb el suport de la Diputació de València i la col·laboració de la Federació de Dones i Col·lectius per la Igualtat de l’Horta Nord, els dies 7 i 21 d’octubre es van realitzar dues sessions de caràcter informatiu i participatiu per a tractar els temes de corresponsabilitat, cures i sector dels serveis domèstics.

EMPRENEDORIA EN L’HORTA NORD

EMPRENEDORIA EN L’HORTA NORD

Pactem Nord celebrarà la “Setmana de l’Emprenedoria i la Responsabilitat social en l’Horta Nord” amb l’objectiu de posar en valor l’emprenedoria, l’economia social, la innovació i la responsabilitat social empresarial en el territori.

El punt mòbil de Labora visita Museros

El punt mòbil de Labora visita Museros

Dijous 20 i divendres 21 de gener el bus itinerant de Labora va estar a Museros per a informar, divulgar i assessorar la ciutadania sobre els serveis d’inserció laboral que ofereixen els Espais Labora.