Gràcies mamà!

Sota el lema, Gràcies mamà! i com és habitual en estes dates, l’Ajuntament de Museros, mitjançant la Regidoria de Comerç, i conjuntament amb l’Associació de Comerciants CAMU i l’entitat Caixa Popular, posen en marxa la campanya de comerç amb motiu del Dia de la Mare, una campanya més, que continua incentivant els consumidors i les consumidores que realitzen les seues compres en el comerç local, amb premis que poden aconseguir en realitzar les seues compres, o en utilitzar qualsevol dels serveis de professionals de Museros.   

Tots estos premis, en forma de targetes moneder, tornen a utilitzar-se en els nostres comerços, de manera que es crea un tipus d’economia circular, esta nova campanya és una continuïtat de la línia de treball de les anteriors, i que fins ara han estat portades a terme per l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Museros, amb  l’Associació de Comerciants CAMU i l’entitat Caixa Popular, per a secundar, defendre i incentivar el sector comercial tradicional, professional i de restauració del nostre municipi, com a pilars fonamentals de la nostra economia.

Esta campanya, coincidirà amb la X Fira del Comerç de Museros, en el Dia de la Mare i en les dates tradicionals de comunions, i és per eixe motiu, que la campanya es realitzarà des del 4 de maig, data d’inici de la Fira del Comerç, fins al 26 de maig. La campanya inclou el sorteig de 15 targetes moneder per valor de 50 € cadascuna, per a consumir en els comerços associats a CAMU i en tots aquells que s’hagen adherit a la campanya.

Estes targetes se sortejaran entre aquelles compres realitzades entre els dies 4 i 26 de maig, tots dos inclosos, en qualsevol comerç de Museros, excepte grans franquícies i grans superfícies.

Les compres hauran de ser de 25 € com a mínim, i es podran acumular els tiquets fins a aconseguir eixe import, en el tiquet o en qualsevol document equivalent, hauran de figurar les dades del comerç, del professional o del local de restauració on s’haja efectuat la despesa.

Les persones usuàries hauran de depositar els tiquets de compra o document equivalent, al lloc habilitat per a això a l’Ajuntament, les persones que hi participen també hauran d’indicar el nom i el telèfon per a contactar amb elles en cas de resultar guanyadores.

Els tiquets es depositaran a l’Ajuntament de Museros, en horari de 09.00 h a 14.00 h, fins al dia 27 de maig, els premis se sortejaran entre tots aquells tiquets o comprovants de la despesa que complisquen tots els requisits.

El sorteig tindrà lloc dimarts 11 de juny.

El lliurament dels premis serà a la sala de plens de l’Ajuntament, dijous, 13 de juny, a les 19.00 h.