Àrea d’Esports

Benvingudes i benvinguts a aquest espai del web on trobareu tota la informació relacionada amb l’activitat esportiva de Museros. Des de l’Àrea d’Esports, tenim com a objectiu principal la promoció de la pràctica de l’activitat física, en fomentar hàbits saludables entre la ciutadania, tot procurant arribar al major nombre de persones possible, sense distincions de cap tipus. Disposem d’una gran xarxa de clubs i d’associacions esportives que, juntament amb l’oferta esportiva municipal, permet donar resposta a les necessitats de tots els veïns i veïnes de Museros, independentment del sector de la població al qual pertanyen: escolar, adults o majors.

Per què fer esport?

L’activitat física integrada en la rutina diària és una eina de promoció de la salut i de la prevenció i control de les malalties. L’exercici físic millora la funció mental, l’autonomia, la memòria, la rapidesa, la imatge corporal i la sensació de benestar.
Caminar, anar amb bicicleta, practicar algun esport, fer gimnàstica o simplement jugar convé perquè són nombrosos els seus beneficis.
• Preveu malalties i millora la salut mental.
• Millora el funcionament del nostre organisme.
• Augmenta l’esperança i la qualitat de vida.
• Afavoreix les relacions socials i fomenta valors positius.
• Millora la memòria, la capacitat d’aprenentatge i el rendiment escolar.

Com contactar

Per a qualsevol mena de suggeriment, reclamació o queixa pel que fa a l’Àrea d’Esports, es pot comunicar de la manera següent:
• Contacte electrònicament amb: areaesports@museros.es
• També podeu fer-ho mitjançant sol·licitud d’instància genèrica per seu electrònica.

Noticies

Festa ciclista

Festa ciclista

Dijous passat de vesprada vam celebrar la festa ciclista, amb més de 160 participants que van gaudir de l’esport de les dues rodes.