Ruta de senderisme a Peníscola

El diumenge passat es va celebrar la penúltima ruta del programa municipal de senderisme.

Ens desplaçàvem a Peníscola per a fer un itinerari pel Parc Natural de la Serra d’Irta, visitant el despoblat i gaudint de les meravelloses vistes que ens ofereix aquesta ruta. Un matí assolellat, amb molt bona temperatura donada la proximitat de la mar. Repetirem segur!

La regidoria d’Educació i Esports i la regidoria de Joventut, informen que en breu s’obriran les inscripcions a l’última ruta, cascada del Corbinet, a Cortes de Pallás, que se celebrarà el pròxim 12 de juny.

Trobareu tota la informació en https://esportactiu.com/senderisme-museros/

Cursa de cinc quilòmetres

El diumenge 8 de maig va tindre lloc la V Edició de la 5k d’Emperador, dins del Circuit de l’Horta Nord. El Grup de córrer de Museros, coorganitzador del Circuit, va tindre una excel·lent participació en aquesta cursa. Fins a 32 membres del club van prendre part en la carrera, aconseguint el premi en la classificació final com a equip més nombrós.
Volem reconéixer l’esforç i dedicació del Grup de córrer de Museros, un dels clubs més joves del Circuit, fundat en 2019, i dels més nombrosos, ja que compta amb un total de 92 corredors i corredores, 56 adults i 36 menors. Enhorabona!

Open d’Espanya de Jiu jitsu

El Club de Jiu jitsu de Museros va participar dissabte 7 de maig a l’Open d’Espanya, celebrat al poliesportiu d’Alaquàs. El club va presentar a 20 participants en aquesta competició, obtenint uns resultats excel·lents.

L’equip cadet va obtindre la primera i la segona posició al medaller, medalla d’or i de plata. En categoria infantil es van obtindre tres medalles de bronze, mentre que la categoria aleví aconseguia sumar dos medalles de bronze més. Tancava el medaller l’equip benjamí, amb dos medalles de plata.

Enhorabona als esportistes i al club per aquests resultats. A seguir endavant!

Museros recapta més de 4.500 euros per a ajudar a les persones que pateixen distròfia muscular ‘Duchenne’

La carrera de 5K va ser organitzada pel Grup de Córrer Museros en col·laboració amb l’Ajuntament

El passat 26 de març els veïns i les veïnes de Museros van participar en una carrera amb l’objectiu de recaptar fons i destinar-los a Duchenne Parent Project España, l’associació que ajuda a les persones que pateixen distròfia muscular ‘Duchenne’, un desordre progressiu del múscul que causa la pèrdua de la seua funció i per tant els afectats acaben perdent totalment la seua independència.

La carrera, organitzada pel Grup de Córrer Museros en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi, va tindre un recorregut de cinc quilòmetres i va aconseguir la participació d’un total de 383 persones, les quals van mostrar el seu agraïment per la bona iniciativa i l’organització de l’esdeveniment esportiu.

“Gràcies a la gran participació de la gent de Museros, hem aconseguit recaptar un total de 4.577,59 euros per a destinar-los íntegrament a aquesta associació. Des de l’Ajuntament sempre donarem suport a iniciatives solidàries, perquè a més de recaptar fons i ajudar a la gent, serveixen per a crear un bon ambient sa i participatiu als nostres carrers”, va comentar Cristina Civera, alcaldessa de Museros.

“Esperem que això siga el principi i continuem fent iniciatives com aquesta al nostre poble. Museros és molt solidari i crec que ho hem aconseguit demostrar. Amb tot això puc afirmar que el gran sacrifici que portem fent des del mes de setembre ha sigut més que recompensat i és amb tot això amb el que ens volem quedar” va afegir Raquel Alcover, presidenta del Grup de Córrer Museros.

La pròxima carrera a Museros serà la del Circuit Horta Nord, que tindrà un recorregut de set quilòmetres i es realitzarà el 24 de setembre.

Carrera solidària

5 km en favor de Duchenne España. A Museros, el dissabte 26 de març, a les 17.00 h.
Organitza: Grup de Córrer Museros
Inscripcions: www.cronorunner.com

Cinquena ruta, la Nevera de Castro

La regidoria d’Educació i Esports i la regidoria de Joventut informen que ja estan obertes les inscripcions a la cinquena ruta, Nevera de Castro, que se celebrarà el pròxim 3 d’abril. Trobareu tota la informació en https://esportactiu.com/senderisme-museros/

Garbí des d’Estivella

3 de febrer de 2022
Aquest diumenge s’ha celebrat la quarta ruta del programa municipal de senderisme. Ens hem desplaçat fins a Estivella per a fer la ruta del Garbí. Hem disfrutat d’un dia assolellat i d’una excel·lent ruta que hem pogut gaudir totes les persones participants.
La regidoria d’Educació i Esports, i la regidoria de Joventut, informen que ja estan obertes les inscripcions a la cinquena ruta, Nevera de Castro, que se celebrarà el pròxim 3 d’abril.
Trobareu tota la informació en https://esportactiu.com/senderisme-museros/

Aqüeducte romà de ‘Peña Cortada’

14 de decembre de 2021
El diumenge 12 de desembre vam celebrar la tercera de les rutes del programa de Senderisme Municipal. Ens desplaçarem fins a la localitat de Calles, a la comarca dels Serrans, per visitar l’Aqüeducte romà de ‘Peña Cortada‘.
Un matí assolellat ens va permetre gaudir d’una excel·lent ruta en un entorn privilegiat.
La regidoria d’Educació i Esports i la regidoria de Joventut informen que ja estan obertes les inscripcions a la quarta ruta, ‘Pic de l’Àguila’, que es celebrarà el pròxim 23 de gener. Trobareu tota la informació en https://esportactiu.com/senderisme-museros/

‘La Vuelta de la Hoz’ Xèrica

30 de novembre de 2021
El diumenge passat es va celebrar la segona de les rutes del programa de Senderisme Municipal, ‘La Vuelta de la Hoz’ al terme municipal de Xèrica a la Serra d’Espadà.
Vam tindre un matí fred i amb vent, però vam poder disfrutar d’una ruta molt entretinguda.
La regidoria d’Educació i Esports i la regidoria de Joventut informen que ja estan obertes les inscripcions a la tercera ruta, Aqüeducte de Penya Tallada, que se celebrarà el pròxim 12 de desembre. Trobareu tota la informació en https://esportactiu.com/senderisme-museros/

Castell de Benialí, serra d’Espadà

26 d’octubre de 2021
El diumenge passat es va celebrar la primera de les rutes del programa de Senderisme Municipal, en la qual es va visitar el Castell de Benialí, al parc natural de la Serra d’Espadà. Un total de 50 participants es van desplaçar des de Museros per a completar aquest recorregut.
La regidoria d’Educació i Esports i la regidoria de Joventut informen que ja estan obertes les inscripcions a la segona ruta, ‘Volta de la Hoz’, que se celebrarà el pròxim 28 de novembre. Trobareu tota la informació en https://esportactiu.com/senderisme-museros/