BO CULTURAL JOVE

La Regidoria de Cultura i Promoció Lingüística informa que s’ha obert el termini d’inscripcions per al programa del Bo Cultural Jove, que finalitzarà el 15 d’octubre de 2022.

Aquest programa és un projecte del Ministeri de Cultura i va dirigit als joves i a les joves que arriben a la majoria d’edat l’any 2022, els quals rebran 400 € per tal d’invertir-los exclusivament en cultura.

L’objectiu d’aquest programa és oferir un impuls econòmic a la joventut nascuda l’any 2004 per tal que descobrisquen i gaudisquen de la cultura en totes les seues disciplines i, així, generar hàbits de consum de productes culturals entre la joventut.

Aquesta quantitat econòmica es pot gastar en diverses expressions culturals com: entrades i abonaments per a les arts escèniques, música en directe, cinema, museus, festivals, llibres, revistes, premsa, discos, CD, audiollibres, llibres digitals, subscripcions i lloguers a plataformes musicals…

Per a més informació i per a la inscripció al programa: https://www.culturaydeporte.gob.es/destacados/bono-cultural-joven.html