Llibres sobre cuina

11 maig, 2022

Avui us volem recomanar una sèrie de llibres sobre cuina.

Per a xiquets i xiquetes, proposem:
Les receptes més extraràtiques, de Geronimo Stilton. Posa’t el davantal i prepara’t per convertir-te en un veritable xef.Aquest meravellós equip, t’ensenyarà a preparar receptes boníssimes de pasta i pizza; de llegums i verdures; de carn, peix i ous; algunes receptes especials de formatge i un munt de postres temptadores per a llepar-te els bigots!

El meu primer llibre de pastisseria, de Helen Drew. Si t’agraden els dolços i les pastes per obsequiar als teus amics i família, aquest és el teu llibre.

Per al públic adult presentem:
Cocina comida real, de Carlos Ríos. Coneixes el realfooding? En aquest llibre, s’ha unit un dietista amb un xef i junts han creat el menjar real.
Inclou mes de 100 receptes fàcils i nutritives.

Confitería y repostería, de María Mestayer de Echagüe. Manual amb el qual el lector o la lectora pot aprendre amb un mètode les tècniques bàsiques de la confiteria i la rebosteria, un clàssic que serà apreciat per totes aquelles persones amants de la bona cuina.

El menú de cada día, de Karlos Arguiñano. Hi ha algú que no el conega?
Receptes fàcils i senzilles… bo, bo!

Desayunos y meriendas, de Meigue Aline Leonardo. Guia culinària realitzada amb molta cura i pensada per a alguns col·lectius amb intoleràncies o amb al·lèrgies alimentàries.

Molt de gust: cuina saborosa per als que treballem, de Carme Puig Rodríguez. Propostes creatives i suculentes per a la gent que va a mil per hora.

La cocina de mi madre, de Teresa Artigas. Un llibre homenatge a les mares i a la cuina tradicional que ha influït en el quefer dels nostres xefs més internacionals com Ferran Adrià, Quique Dacosta, Joan Roca…

Homenatge a Maria Colomer

Homenatge a Maria Colomer

El passat divendres, 23 de setembre, la companyia La Troupe Malabo, amb l’espectacle “Karpaty”, i aquest diumenge, 2 d’octubre, la companyia Disparatario amb el seu espectacle “Cercavila Disparatario Circ”.