Estem elaborant el Pla de Joventut de Museros i, com a part del procés, hem organitzat diversos ‘Fòrums Joves’ amb l’objectiu que la joventut del nostre poble puga expressar les seues opinions i llançar propostes sobre com millorar la seua realitat en el municipi.

En aquests espais de participació, debat i posada en comú, es treballarà sobre els eixos temàtics resultants de la primera fase de diagnòstic, és a dir, els temes dels fòrums seran un reflex de les preocupacions i interessos reals de la gent jove.

A través de dinàmiques participatives, es facilitarà la reflexió individual i grupal durant el procés amb la intenció de recollir totes les opinions i realitats.

El primer d’aquests fòrums tindrà lloc aquest dimecres, 13 d’abril, a l’Espai Jove, de 18.30 h a 20.00 h aproximadament, i tractarà el tema de la salut mental (com ha afectat la pandèmia a la realitat de la gent jove, l’estrés pels estudis, les relacions socials, etc.).

La participació està oberta a tota persona jove, entre 12 i 30 anys, que vulga aportar la seua visió i les seues propostes en aquest tema. Vos esperem!