El punt mòbil de Labora visita Museros

26 gen., 2022

Dijous 20 i divendres 21 de gener el bus itinerant de Labora va estar a Museros per a informar, divulgar i assessorar la ciutadania sobre els serveis d’inserció laboral que ofereixen els Espais Labora.

Algunes persones en desocupació van buscar ofertes de treball, i altres empleades van aprofitar per a realitzar consultes i gestions sense haver de traslladar-se a l’oficina de Meliana.

Després de la visita al nostre poble, Labora ens va comunicar que durant aquests dos dies va rebre a un total de 45 persones: 28 el dijous i 17 el divendres. Tot un èxit en comparació a altres municipis i tenint en compte el número d’habitants de Museros.

Ens alegrem d’aquesta notícia i vos convidem a aprofitar aquest servei tan còmode les pròximes vegades que ens visite. Anirem anunciant les noves dates en les nostres xarxes socials.

Igualtat d’oportunitats

Igualtat d’oportunitats

Amb el suport de la Diputació de València i la col·laboració de la Federació de Dones i Col·lectius per la Igualtat de l’Horta Nord, els dies 7 i 21 d’octubre es van realitzar dues sessions de caràcter informatiu i participatiu per a tractar els temes de corresponsabilitat, cures i sector dels serveis domèstics.

EMPRENEDORIA EN L’HORTA NORD

EMPRENEDORIA EN L’HORTA NORD

Pactem Nord celebrarà la “Setmana de l’Emprenedoria i la Responsabilitat social en l’Horta Nord” amb l’objectiu de posar en valor l’emprenedoria, l’economia social, la innovació i la responsabilitat social empresarial en el territori.