Carrera solidària

21 abr., 2022

Museros recapta més de 4.500 euros per a ajudar a les persones que pateixen distròfia muscular ‘Duchenne’

La carrera de 5K va ser organitzada pel Grup de Córrer Museros en col·laboració amb l’Ajuntament

El passat 26 de març els veïns i les veïnes de Museros van participar en una carrera amb l’objectiu de recaptar fons i destinar-los a Duchenne Parent Project España, l’associació que ajuda a les persones que pateixen distròfia muscular ‘Duchenne’, un desordre progressiu del múscul que causa la pèrdua de la seua funció i per tant els afectats acaben perdent totalment la seua independència.

La carrera, organitzada pel Grup de Córrer Museros en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi, va tindre un recorregut de cinc quilòmetres i va aconseguir la participació d’un total de 383 persones, les quals van mostrar el seu agraïment per la bona iniciativa i l’organització de l’esdeveniment esportiu.

“Gràcies a la gran participació de la gent de Museros, hem aconseguit recaptar un total de 4.577,59 euros per a destinar-los íntegrament a aquesta associació. Des de l’Ajuntament sempre donarem suport a iniciatives solidàries, perquè a més de recaptar fons i ajudar a la gent, serveixen per a crear un bon ambient sa i participatiu als nostres carrers”, va comentar Cristina Civera, alcaldessa de Museros.

“Esperem que això siga el principi i continuem fent iniciatives com aquesta al nostre poble. Museros és molt solidari i crec que ho hem aconseguit demostrar. Amb tot això puc afirmar que el gran sacrifici que portem fent des del mes de setembre ha sigut més que recompensat i és amb tot això amb el que ens volem quedar” va afegir Raquel Alcover, presidenta del Grup de Córrer Museros.

La pròxima carrera a Museros serà la del Circuit Horta Nord, que tindrà un recorregut de set quilòmetres i es realitzarà el 24 de setembre.

Festa ciclista

Festa ciclista

Dijous passat de vesprada vam celebrar la festa ciclista, amb més de 160 participants que van gaudir de l’esport de les dues rodes.