Llibres sobre cuina

11 maig, 2022

Avui us volem recomanar una sèrie de llibres sobre cuina.

Per a xiquets i xiquetes, proposem:
Les receptes més extraràtiques, de Geronimo Stilton. Posa’t el davantal i prepara’t per convertir-te en un veritable xef.Aquest meravellós equip, t’ensenyarà a preparar receptes boníssimes de pasta i pizza; de llegums i verdures; de carn, peix i ous; algunes receptes especials de formatge i un munt de postres temptadores per a llepar-te els bigots!

El meu primer llibre de pastisseria, de Helen Drew. Si t’agraden els dolços i les pastes per obsequiar als teus amics i família, aquest és el teu llibre.

Per al públic adult presentem:
Cocina comida real, de Carlos Ríos. Coneixes el realfooding? En aquest llibre, s’ha unit un dietista amb un xef i junts han creat el menjar real.
Inclou mes de 100 receptes fàcils i nutritives.

Confitería y repostería, de María Mestayer de Echagüe. Manual amb el qual el lector o la lectora pot aprendre amb un mètode les tècniques bàsiques de la confiteria i la rebosteria, un clàssic que serà apreciat per totes aquelles persones amants de la bona cuina.

El menú de cada día, de Karlos Arguiñano. Hi ha algú que no el conega?
Receptes fàcils i senzilles… bo, bo!

Desayunos y meriendas, de Meigue Aline Leonardo. Guia culinària realitzada amb molta cura i pensada per a alguns col·lectius amb intoleràncies o amb al·lèrgies alimentàries.

Molt de gust: cuina saborosa per als que treballem, de Carme Puig Rodríguez. Propostes creatives i suculentes per a la gent que va a mil per hora.

La cocina de mi madre, de Teresa Artigas. Un llibre homenatge a les mares i a la cuina tradicional que ha influït en el quefer dels nostres xefs més internacionals com Ferran Adrià, Quique Dacosta, Joan Roca…

Betlem de 1000 figures

Betlem de 1000 figures

Museros compta amb un dels pesebres més importants de la comarca de l’Horta. Enguany el Betlem bat rècord amb més de mil figures i com a novetat compta amb un impressionant barranc.

Homenatge a Maria Colomer

Homenatge a Maria Colomer

El passat divendres, 23 de setembre, la companyia La Troupe Malabo, amb l’espectacle “Karpaty”, i aquest diumenge, 2 d’octubre, la companyia Disparatario amb el seu espectacle “Cercavila Disparatario Circ”.