Quatre bancs

9 febr., 2023

La Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient ha adquirit i implantat els quatre bancs que s’han construït amb els taps de plàstic reciclats que s’han recollit durant tots aquests mesos en el casal de la Falla de Museros.
A més, aquesta mateixa associació ha triat les frases relacionades amb la festa de les falles que es poden apreciar en cadascun d’ells.
Les ubicacions on s’han instal·lat són:

  • Parc Verdolaga
  • Parc del Passeig de les Palmeres
  • Parc Tierno Galván
  • Plaça Casa de Cultura

Moltes gràcies a la Falla de Museros per la seua col·laboració en aquesta iniciativa en pro de la sostenibilitat i cura del medi ambient.

Sant Vicent 2024

Sant Vicent 2024

Com cada any, el municipi valencià de Museros ha pogut celebrar durant tota una setmana les festivitats en honor a Sant Vicent amb una programació molt variada que ha destacat, una vegada més, la riquesa cultural i les tradicions del municipi.

Igualtat en Falles

Igualtat en Falles

La Regidoria d’Igualtat ha regalat un mocador faller a les Comissions amb un missatge reivindicatiu. En la localitat de Museros, estes Falles 2024, tant l’Ajuntament com les comissions falleres del municipi han volgut apostar, una vegada més, per la igualtat.

Betlem de 1000 figures

Betlem de 1000 figures

Museros compta amb un dels pesebres més importants de la comarca de l’Horta. Enguany el Betlem bat rècord amb més de mil figures i com a novetat compta amb un impressionant barranc.