Paellers municipals

Una zona recreativa dins del municipi, que compta amb diverses taules i bancs de fusta, paellers per a torrar i cuinar i una zona infantil. Un entorn agradable per a gaudir de l’espai i passar una bona estona amb familiars i amics.

Dissabtes i diumenges, de 10.00 h a 20,00 h.
Reserves a través del mòbil.

Ja teniu disponible l’aplicació mòbil per a reservar els paellers municipals.

Si voleu fer ús dels paellers municipals, ja podeu descarregar gratuïtament l’aplicació mòbil ‘Reserva Paelleros Museros’. Una vegada fet el registre, podreu escollir la data, l’hora i la taula que voleu reservar.

1. Busca l’aplicació
Si tens un dispositiu Android, la trobaràs en Google Play en buscar les paraules ‘Paelleros Museros’. Si tens un iPhone, busca ‘Reserva Paelleros’ en l’Apple Store.

2. Descarrega-la en el teu mòbil
Una vegada l’hages trobat, només hauràs d’instal·lar-la en el teu dispositiu. Assegura’t que tens espai d’emmagatzematge suficient.

3. Registra’t amb un número de telèfon
Per a accedir a l’aplicació i fer reserves, hauràs d’introduir el teu número de telèfon.

4. Ja pots reservar taula!
Després del registre, ja pots seleccionar la data, l’hora i la taula que vols reservar amb l’aplicació, també podràs consultar les reserves que hages fet i anul·lar-les, en cas que ho desitges.

L’aplicació mòbil es troba en fase de proves, de manera que si trobeu alguna incidència, podeu comunicar-la a comunicacio@museros.es.

Descarrega-la en Google Play:

Descarrega-la en l’App Store: