Paellers municipals

Una zona recreativa dins del municipi, que compta amb diverses taules i bancs de fusta, paellers per a torrar i cuinar i una zona infantil. Un entorn agradable per a gaudir de l’espai i passar una bona estona amb familiars i amics.

HORARI

D’abril a octubre
Dissabtes i diumenges, de 10.00 h a 20.00 h
De novembre a març
Dissabtes i diumenges, de 10.00 h a 19.00 h

Els dies festius estaran tancats, excepte que es comunique el contrari a les xarxes socials.
Queda prohibida l’entrada d’animals, exceptuant els gossos guia.

Reserves a través del mòbil.

Ja teniu disponible l’aplicació mòbil per a reservar els paellers municipals.

Si voleu fer ús dels paellers municipals, ja podeu descarregar gratuïtament l’aplicació mòbil ‘Reserva Paelleros Museros’. Una vegada fet el registre, podreu escollir la data, l’hora i la taula que voleu reservar.

1. Busca l’aplicació
Si tens un dispositiu Android, la trobaràs en Google Play en buscar les paraules ‘Paelleros Museros’. Si tens un iPhone, busca ‘Reserva Paelleros’ en l’App Store.

2. Descarrega-la en el teu mòbil
Una vegada l’hages trobada, només hauràs d’instal·lar-la en el teu dispositiu. Assegura’t que tens espai d’emmagatzematge suficient.

3. Registra’t amb un número de telèfon
Ompli els camps sol-licitats i accepta la política de privacitat. Una vegada efectuat aquest procés, torna a entrar en l’aplicació amb l’usuari (correu electrònic) i la clau que hages definit en el procés de registre.

4. Ja pots reservar taula!
En el moment que elegisques una taula per a una data determinada, el sistema et remetrà un missatge al teu correu electrònic. Entra en aquest i confirma la reserva perquè quede validada. Amb l’aplicació, també podràs consultar les reserves que hages fet, i anullar-les, si ho desitges.

Descarrega-la en Google Play:

Descarrega-la en l’App Store: