Museros prepara el seu dispositiu de seguretat per a les festes locals

L’Ajuntament s’ha reunit amb la Junta Local de Seguretat de cara a les festes d’agost.

L’Ajuntament de Museros es va reunir dijous passat, 14 de juny, en una nova Junta de Seguretat Local per a establir l’operatiu d’actuació de cara a les Festes Patronals d’este 2024, que començaran el pròxim 27 de juliol amb el clàssic txupinazo.

La reunió va ser presidida per l’alcaldessa, Cristina Civera, davant representants de la Subdelegació del Govern a València i de les Forces i Cossos de Seguretat: Guàrdia Civil, Policia Local i Policia Nacional.
Esta trobada, que va transcórrer amb total normalitat, només va tindre de ressenyable que després d’un informe de la Guàrdia Civil, es va proposar a Alcaldia canviar el format de la nit de disfresses, passant d’una macro discomòbil a una orquestra.

Cristina Civera, alcaldessa de Museros, destaca “el nostre objectiu és que tots els veïns i veïnes de Museros, així com les persones que ens visiten, puguen gaudir de les nostres festes amb tranquil·litat i seguretat, evitant qualsevol conflicte que puga generar-se”

Abans de donar compte dels actes festius autoritzats per l’Ajuntament, es va fer un seguiment del protocol per a la coordinació de les actuacions en matèria de violència de gènere que puguen donar-se en este municipi.