Igualtat en Falles

12 març, 2024

L’Ajuntament de Museros promou la igualtat en Falles

La Regidoria d’Igualtat ha regalat un mocador faller a les Comissions amb un missatge reivindicatiu.
En la localitat de Museros, estes Falles 2024, tant l’Ajuntament com les comissions falleres del municipi han volgut apostar, una vegada més, per la igualtat. En esta ocasió, la col·laboració entre la institució pública i les dos comissions falleres del municipi, La Falla de Museros i la Falla el Castell, s’ha visibilitzat amb el repartiment d’una de les peces característiques d’estes festes: el mocador faller.

Llegir la notícia completa

Sant Vicent 2024

Sant Vicent 2024

Com cada any, el municipi valencià de Museros ha pogut celebrar durant tota una setmana les festivitats en honor a Sant Vicent amb una programació molt variada que ha destacat, una vegada més, la riquesa cultural i les tradicions del municipi.

Betlem de 1000 figures

Betlem de 1000 figures

Museros compta amb un dels pesebres més importants de la comarca de l’Horta. Enguany el Betlem bat rècord amb més de mil figures i com a novetat compta amb un impressionant barranc.

Quatre bancs

Quatre bancs

La Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient ha adquirit i implantat els quatre bancs que s’han construït amb els taps de plàstic reciclats que s’han recollit durant tots aquests mesos en el casal de la Falla de Museros.