Formació i ocupació

7 nov., 2021

Finalització curs “Punt Formatiu Incorpora” i oferta formativa de la xarxa.

Durant els últims mesos el Consorci Pactem Nord ha impartit el curs “Auxiliar polivalent de neteja i bugaderia en centres residencials”, el qual han completat 15 persones que es troben en procés de cerca d’ocupació.
Aquesta acció s’emmarca en el Punt Formatiu del Programa Incorpora, finançat per la Fundació La Caixa.
L’objectiu del curs, que s’ha realitzat en el municipi de Moncada durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, ha sigut proporcionar les eines i coneixements necessaris per a capacitar a l’alumnat en l’acompliment de tasques auxiliars de neteja i bugaderia tant en centres residencials com en empreses del sector. D’aquesta manera, es pretén facilitar la seua inserció en el món laboral.
L’acció formativa, amb un total de 250 hores, va donar principi el 27 de setembre i ha finalitzat el 10 de desembre de 2021, incloent formació relacionada amb les competències transversals per a exercir aquesta ocupació, així com formació tècnica especialitzada. Tot això ha estat complementat amb la participació d’empreses del sector com BALLESOL, GESMED, SELEGNA i GESMAD, que han col·laborat amb Pactem Nord en la formació de les persones participants en aquest curs. Així, mitjançant diverses sessions presencials han transmés aspectes pràctics i requeriments específics del perfil professional sol·licitat en els centres residencials, ressaltant les nombroses opcions d’inserció que ofereix aquesta ocupació.

Igualtat d’oportunitats

Igualtat d’oportunitats

Amb el suport de la Diputació de València i la col·laboració de la Federació de Dones i Col·lectius per la Igualtat de l’Horta Nord, els dies 7 i 21 d’octubre es van realitzar dues sessions de caràcter informatiu i participatiu per a tractar els temes de corresponsabilitat, cures i sector dels serveis domèstics.

EMPRENEDORIA EN L’HORTA NORD

EMPRENEDORIA EN L’HORTA NORD

Pactem Nord celebrarà la “Setmana de l’Emprenedoria i la Responsabilitat social en l’Horta Nord” amb l’objectiu de posar en valor l’emprenedoria, l’economia social, la innovació i la responsabilitat social empresarial en el territori.

El punt mòbil de Labora visita Museros

El punt mòbil de Labora visita Museros

Dijous 20 i divendres 21 de gener el bus itinerant de Labora va estar a Museros per a informar, divulgar i assessorar la ciutadania sobre els serveis d’inserció laboral que ofereixen els Espais Labora.