BASES PER AL II CONCURS DE BALCONS NADALENCS DE MUSEROS

1. ENTITATS ORGANITZADORES I COL·LABORADORS
El concurs pot portar-se a terme gràcies a la organització de l’Ajuntament de Museros; i en concret a les regidories de Festes, Comerç, i a Comerços Associats de Museros (CAMU).
Agrair la col·laboració de l’entitat bancària Caixa Popular.

2.OBJECTE
L’objectiu d’aquest concurs és incentivar la decoració nadalenca, amb la finalitat de contribuir a l’ambient festiu als carrers de la localitat durant el pròxim Nadal, i de promoure la creativitat i portar l’esperit nadalenc a tots els muserencs i les muserenques, especialment per als més xicotets i els més majors de la casa, d’acord amb els requisits especificats en aquestes bases.

3.REMUNERACIÓ PER ALS GUANYADORS I LES GUANYADORES
S’establiran deu premis de 60 € cadascun en targetes per a consumir en els comerços associats a CAMU. Aquests premis entre les fotos dels concursants que aconseguisquen més “m’agrada” en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament
S’establiran quatre premis de 40 € cadascun en targetes per a consumir en els comerços associats a CAMU, entre els votants de les fotos que aconseguisquen més “m’agrada” en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament.

4. CONCURSANTS
Podran participar totes les persones d’habitatges de Museros amb balcó o finestra que, amb vista al carrer, reunisca les condicions necessàries per a ser decorats sense que això supose un perill per a la integritat de les persones propietàries, ni la dels vianants.
Els concursants no podran repetir la decoració amb la qual van participar en la I’edició anterior del concurs, ja que es procedirà a la comprovació de les fotos que van concursar l’any passat.

5. INSCRIPCIÓ
Per a participar en el concurs, serà necessari enviar una foto del teu balcó o finestra, decorat amb motius nadalencs al correu electrònic nadal@museros.es, fins al dimecres 15 de desembre de 2021.

6. FASES I CALENDARI DEL CONCURS
1. Fase d’inscripció: del dimecres 1 de desembre de 2021 al dimecres 15 de desembre de 2021.
2. Publicació de fotos dels balcons nadalencs o finestres nadalenques en l’àlbum de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament per a votació: del dijous 16 de desembre de 2021 al dijous 23 de desembre de 2021, a les 11.00 h.
3. Anunci dels guanyadors i de les guanyadores: dilluns 27 de desembre de 2021.
4. Lliurament de premis: 11 de gener de 2022, a les 20.00 h.

7. VOTACIONS
El dijous 16 de desembre de 2021 es publicaran les fotos dels balcons nadalencs i finestres nadalenques en l’àlbum de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament per a votació, i seran guanyadores les que més “m’agrada” aconseguisca en el moment del tancament de la votació el dijous 23 de desembre de 2021, a les 11.00 h.
Les entitats organitzadores certificaran, mitjançant una acta, els guanyadors i les guanyadores en el II Concurs de Balcons Nadalencs i dotarà dels diversos premis a les persones guanyadores del concurs.

8. ENTREGA DE PREMIS
L’entrega dels premis a les persones guanyadores es convocarà en un lloc, data i hora per determinar, d’acord amb les normes que les autoritats sanitàries marquen en la data indicada.

9. ACCEPTACIÓ DE LES BASES I TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases del concurs, així com el tractament de les dades de caràcter personal amb la finalitat de la inscripció, desenvolupament i lliurament dels premis del concurs.